Fotobúdke neodolali ani Inka s Peťom

V srdci Šariša, v malebnom meste Prešov, sa v Koňarni konala svadba, ktorá sa aj našou zásluhou zaiste zapísala do pamäte všetkých zúčastnených. Tento špeciálny deň patril mladomanželom, ktorí si svadbu náramne užívali a spolu s nimi aj všetci ich hostia. Na svadbe nemohol chýbať fotokútik a fotobúdke neodolali ani Inka s Peťom, ktorí to pred objektívom výborne roztočili.

Originálny darček? Rekvizity zo starých fotiek 🤩

Hostina plná chutných jedál, nápojov a radosti vyvrcholila príchodom fotokútika, na ktorý všetci netrpezlivo čakali. Hostia sa rýchlo striedali pred objektívom, kde vznikali skvelé momentky. Striedali rôzne rekvizity – od vtipných klobúkov, farebných okuliarov až po tabule s nápismi. Obrovský úspech mali rekvizity s podobizňou Petra a Inky z detstva, ktoré im pripravil svedok a zároveň brat nevesty. Fotobúdka sa stala epicentrom smiechu a zábavy, kde sa ľudia odviazali a vytvorili si krásne spomienky. Rekvizity Inky a Peťa ako detičiek boli absolútnymi hviezdami, jedna fotka bola lepšia ako druhá. Originálne fotky z fotobúdky si hostia odniesli domov ako darček, vďaka čomu novomanželia zabili dve muchy jedn ranou: vymysleli zábavný program pre hostí a obdarovali ich originálnym darčekom.

Celý večer hostí bavila skupina Montana Band a neraz roztancovali hostí aj vo fotokútiku – nie je sa čomu čudovať pretože sami to pred objektívom vedeli roztočiť. Na záver večera prišlo prekvapenie v podobe folklórneho súboru, ktorý prišiel začepiť nevestu. Tento tradičný zvyk pridal svadbe ešte viac autenticity a kultúrneho bohatstva. Členov súboru fotokútik okamžite zaujal a fotobúdke neodolali ani Inka s Peťom. Súbor sa s mladomanželmi stihol odfotiť v krásnych krojoch, vďaka čomu majú mladomanželia originálnu fotku na pamiatku.

Svadba Petra a Inky v Koňarni v Prešove bola aj vďaka vysmiatej fotbúdke plná smiechu a nezabudnuteľných okamihov. Ďakujeme Inke a Peťovi, že sme mohli byť súčasťou ich veľkého dňa a prajeme im veľa šťastia a lásky, nespočetne veľa úsmevov a krásnych spomienok, ktoré si budú spoločne vytvárať 🤗 Nech je prezeranie svadobných fotiek vždy plné radosti a smiechu, ktoré vám pripomenú váš veľký deň!